Paus

Nu är jag på semester med barnen…

Annonser
Published in: on juli 3, 2007 at 10:53 f m  Comments (6)  

6 kommentarer

 1. hej
  Jag har en artiklel som jag tror du skulle tycka ar spännande, maila mig.

  kram

 2. Clas:
  Jag hör av mig när jag kommer hem. Tar bort din adress härifrån – så att du inte får spam – kramar.

 3. Hejsan! Jag måste få tipsa dig om en helt fantastisk konstnär, men bäst är det om jag gör det via e-post men jag finner inte din e-post någonstans. Du kan väl slänga iväg ett e-postmeddelande till mig så vore det bra. Vänligen, J

 4. Hej Lena! Jag letar efter bra bloggar gjorda av kvinnor, helt enkelt därför att de flesta bra bloggar jag har listade i mitt forum är gjorda av män (bland andra Magnus Ehinger, notera stavningen, min kollega på Polhemskolan i Lund. Jag fick tips av Börje Höglande om din blogg som är fin, och som gav mig bra bloggtips. Titta gärna på min. Jag ska titta närmre på din när jag får tid, befinner mig i Ed i Dalsland och borde försöka bryta mitt internetberoende men råkade gå förbi en ledig dator på vandrarhemmet … Eva N

 5. Hej Eva N
  Så roligt att min blogg blivit rekommenderad. Ska titta på din och Börjes Blogg – har ändrat stavningen på Magnus efternamn – efter ditt påpekande – tack.

  Mitt syfte med denna blogg var främst att skriva om kvinnliga konstnärer, upptäcksresande, vetenskapspersoner och äventyrerskor – men ett och annat om Julius Kronberg har smugit sig in också.
  Dessutom har den icke virtuella verkligheten trängt sig på så att bloggandet blivit lidande…

  Jag brukar hålla föredrag om kvinnliga konstnärer och äventyrerskor, främst på studieförbunden – men också på konstföreningar och skolor. Och främst här i Skåne.
  Jasså Magnus håller till på Polhemsskolan – jag antar att han är populär bland eleverna – i alla fall så hade jag nog uppskattat att ha honom som lärare – jag älskade ämnena kemi och fysik som barn – men jag älskade inte min lärare – tyvärr.

  Önskade att det fanns ett Experimentarium i Lund – varför finns det inte det – med alla studenter och professorer? Ibland ordnar universitetet kurser för barn i fysik och kemi – min dotter har gått på en sån kurs – och hon var mycket nöjd och hade gärna fortsatt.

  Ska se om jag hinner skriva ett inlägg till här innan jag åker till Stockholm och arbetar (Skansen – Julius Kronbergs ateljé.
  Lena K

 6. Jimmy Oh:
  Förlåt att jag inte svarat eller skrivit – sökte och hittade dig på nätet – fina foton!
  Och jag tror jag vet vilken fantastisk konstnär du menar…

  Mia Mäkilä http://www.mia-makila.com/art.html – stämmer det?

  Jag tycker mycket om hennes verk.
  En blandning av Hieronymus Bosch, Toyen Prag och Leonora Carrington http://redescolar.ilce.edu.mx/redescolar/biblioteca/expomilen/leon3.jpg


Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: